VÅRA TJÄNSTER

Villatillbyggnader

Gamlestadens Bygg AB har genomfört mängder av om- och tillbyggnad av villor under åren och vi har flera exempel och referensobjekt på detta.

 

På senare tid har vi även märkt ett ökat intresse för kondesfria energifönster samt FAKRO takfönster. Vi har naturligtvis fackmannamässig utbildning.

 

 

Badrumsrenoveringar

Personal med kunskap om våtrum (våtrumscertifikat) bidrar till att vi renoverat många badrum under åren. Allt från certifierade rörmokare (Säker Vatten) till elektriker och plattsättare är några av de yrkesgrupper som passerar genom våra badrum.

 

Vi sätter logistiken som en av de viktigaste byggstenarna i våra badrumsprojekt. Dessa renoveringar är oftast känsliga för kunden och kräver snabb produktionstakt.

 

 

Köksrenoveringar

Gamlestadens Bygg AB har genomfört mängder av köksrenoveringar och vi har avtal med bra leverantörer som också erbjuder hjälp med projektering.

 

Vi har under dom senaste åren levererat många både stora och små kök till nöjda kunder.

 

 

Övriga ombyggnationer

Gamlestadens Bygg AB utför såväl fasadrenoveringar som lokalanpassningar av många olika slag.

 

Vi hjälper hyresvärdar att bättre ta tillvara tomma och olönsamma lokaler genom att bygga om dem till kontor eller nyttolokaler.

 

Vi hjälper även företag med ombyggnader för att skapa mer effektiva kontorsytor och lokaler.

 

Vi utför även takarbeten i plåt  och betong och lertegel

 

 

BETONGPLATTOR och HUsgrunder

Gamlestadens Bygg AB hjälper kunder med alla former av betongarbeten med lösningar inom husgrunder, betonggolv och mycket mer.

 

Genom oss får du tillgång till kunniga och erfarna betonghantverkare som innehar certifieringar som krävs för arbete med betonggolv, armering och formsättning. På så sätt kan vi alltid lämna goda garantier för ett väl utfört arbete.

 

Gamlestadens Entreprenad AB  Alvägen 11, 43740 Lindome

 

Tel: 0708-85 53 40  dan@gamlestaden.se

 

Org: 556846-2781

VAT. no SE556846278101

Innehar F-skattsedel

 

Bankgiro: 747-5858

Bank: SEB